CHAPTER I | CHAPTER II

viernes, 20 de noviembre de 2009

La Ketamina

OlÉ! este intento de X.Alexandre.P. de reunir a un grupo de petaos que sus caminos poco a poco se van separando.

Pero, realmente...........OND VAS ILUSO! XD

El miguel sigue sin salir por propia voluntad, el miky igual de pajero n su casa fumandose la tuja to enzulao, l carlos cn sus frikadas maX musicales que sigue sin salir como de costumbre, Alexander am la uni i el curro de enqüestas i yo am la petadez i la uni.

PD.:Accepta-ho, no quedarem com a Friends For Ever i mariconadas d'aquestes! XD
Si algú vol continuar una relació, quedar, fer cosas(que nosea fumarla),etc. ho fará per mutu propi, però =ment ben fet a l'hora d'intentar-ho.xD

2 comentarios:

  1. és evident q tots hem començat una nova etapa on hem i estem coneixent noves inquituds i cercles d'amistatas, que ens aporten coses diferents... i que això repercuteix en el fet de no quedar cada dos o tres dies. Tots hem fet aquesta reflexió, està clar. ARa bé, tots sabem que una cosa no exclou l'altre, sinó que es complementen, a l'hora que sabem que les nostres fricades són inigualables; no poden ser substituides x altres.

    és en aqst sentit que vaig crear el Capítol 2. És el reflexe d'una nova etapa en qè sabem que cadascú prendrà un camí diferent però que, al cap i a la fi, seguirem tenint els nostres dies de fritura max, encara q sigui de quan en quan, tal i com és ara. I no ho continuarem fent per nostàlgia ni per ser Friends For Ever de la vida, sinó perqè els nostres moments són massa bèsties i aposta a que a tots ens bé de gust tenir-los.

    I no ho vaig crear per forçar res, simplement perquè sé q continuarem tenint els nostres moments: perquè ens ve de gust i tenim un fort vincle.. y si más no hace gracia publicar aquí. Seria absurd tirar enrere i eliminar tot el que hem conegut en l'últim any, tancant-nos en el grup. A l'igual que seria absurd limitar-nos a viure en el nou món que coneixem. Perquè la vida, la muerte y la resurrreción no consisteix precisament en això. La qüestió està en acumular i seguint acumulant tot el que tenim.

    A per cert, et deixo x aquí el video que t'he ensenyat abans a casa teva, q sé q t'encanta el ball. http://www.youtube.com/watch?v=_YcCJK3coxk

    ResponderEliminar
  2. Hola :) xd

    mmm, nose, pero jo si que em veig com amics als 30 anys, que tranquilament poden veures mes de 3 dies per setamana. Tinc amic que durant la epoca adolescent (uni, i estudis avançats), s'han deixat de veure per aquest tema, però desprès que? a liarla parda nene, que tenim una vida x devant, i a mi ja m'està bé compartir-la amb vosaltre :)


    pd: dit x tu: "ho farà per mutu propi" a la ùltima línia, em pots descriure la frase?

    ResponderEliminar